Geschiedenis


Disco Surprise bestaat al meer dan 30 jaar.

En daar zijn wij meer dan trots op! Lees op deze pagina hoe het allemaal begon...


Disco Surprise begon dankzij een schoolfeest.

DJ Rob werd samen met voormalig DJ Casey, gevraagd om de muziek te regelen tijdens deze feestavond; de avond was geslaagd, maar de jongens wilden meer. De weken daarop knutselden de jongens van alles in elkaar, om nogmaals een dergelijk feest te kunnen organiseren. Ze hadden de smaak te pakken en werden steeds groter; vrienden en familie werden mede-DJ's en de verzameling van apparatuur kon niet anders dan met een busje verplaatst worden.

Disco Surprise besefte zich dat alleen nummers afspelen niet genoeg was op feesten; entertainment en verassingen werden toegevoegd. Een wekelijks evenement in Delft was het gevolg van deze gedachte. "De Tent" was jarenlang succesvol in Delft en omstreken. Het was dé sleutel die elke gelegenheid tot een succes bracht.

We werden meer dan een lokale gebeurtenis, een onderneming werd opgericht.

Met de actie en de ervaring van tientallen jaren, zorgt Disco Surprise ervoor dat er nog steeds bij elke festiviteit, een perfecte link gelegd wordt tussen muziek en entertainment. Uw gasten ervaren uw feest als een unieke gebeurtenis, iets wat hen lang in gedachten zal blijven.

Bekijk hier meer foto's vanuit ons archief...