Entertainment


Tijdens en alvorens het feest kunt u rekenen op zeer divers entertainment.

Wij geloven niet in het 'alleen draaien van muziek'; er komt bij een goed feest veel meer bij kijken! Muziek is niet alleen om te horen. Samen met een wervelende show van lichteffecten, videobeelden, het enthousiasme van onze DJ's en hun interactie met uw gasten, komt het feest pas echt op gang!


Tijdens het feest kunt u genieten van onze spectaculaire optredens.

Door het veelzijdige entertainment met verschillende kleding, pruiken, instrumenten en andere attributen zult u versteld staan van de overeenkomsten met de originele artiesten. Middels deze optredens, in combinatie met de juiste floorfillers, zorgen we ervoor dat de dansvloer gegarandeerd vol komt te staan. Ook mensen die liever niet op de dansvloer te vinden zijn, zullen genieten van de weg te geven shows.

Opmerkelijke figuren in de zaal.

Ook in de zaal zelf vindt u tijdens de avond, en wellicht ook daar voor, een aantal gekke personages die uw gasten versteld zullen doen staan. Zo zijn er figuranten zoals de kok, een zeer sexy kale man en een aantal andere onuitgenodigden 'gasten', die uw kennissen, vrienden en familie als geen ander weten te verrassen.

VIP - Ontvangst

Ook een unieke verwelkoming van uw gasten kan door ons gerealiseerd worden. Elk uitgenodigd persoon, stel of groep wordt door ons persoonlijk ontvangen. Doorgaans staan wij bij de entree van uw feest, om uw gasten als echte VIP's te ontvangen, te verkleden en de daarbij horende foto's te maken. Uw gasten zijn daardoor al in een feeststemming voordat het werkelijke feest begint! Alle foto's worden tijdens het feest door onze beamer weergegeven en uiteraard krijgt u alle foto's als herinnering mee.